top of page

OVER ONS

BRUNO VERCRUYSSE

In 1991 ben ik in het bedrijf van mijn ouders gestapt.  Sinds 2009 hebben we de intrek genomen in ons nieuw atelier met bebouwde oppervlakte van 5500m² en nieuwe CNC gestuurde machines, ruime werkruimte en opslagruimte.

R.W.B. Vercruysse is in de loop van  27 jaar doorgegroeid tot een bedrijf van bijna 20 man en hebben tal van mooie projecten mogen realiseren.  

TERUG NAAR DE BASIS

Zelfstandige ondernemers zonder personeel blijft in opmars, deze tendens heb ik ook gevolgd.  Eind 2018 heb ik de stap gezet om terug alleen te gaan werken en om mij te gaan richten op de dingen waar ik het meest voldoening uit haal : het maken van mooie producten die dicht bij het maakproces staan.  TERUG NAAR DE BASIS.

Wij stellen onze goed uitgeruste werkplaats ter beschikking maar eveneens wil ik mijn 27 jaar lange ervaring en kennis delen met (startende) ondernemers.  Zodat ze hun dromen en ideeën kunnen realiseren.  

EEN BETER MILIEU

We investeerden in een volledige nieuwe stofafzuiging dat is van wezenlijk belang voor een aangename en gezonde werkplaats.  Al het resthout en houtafval wordt verkleind met de houtbreker en dit alles incl. afzuigafval wordt in briketten geperst met de briketpers. Een nieuwe bron van (warmte) energie.

 

We sorteren al het restafval zoals metaal, aluminimum, plastiek, mengpuin, gipsplaten,... in aparte containers. Systematisch afval sorteren heeft een positief impact op het milieu en ons bedrijf.

 

We leveren groene stroom door het plaatsen van 1000m² zonnepanelen, goed voor 120 000Kwh/jaar.

 

Onze bewuste keuzes leveren op eenvoudige wijze een positieve bijdrage aan het milieu en onze leefomgeving. Belangrijk voor onszelf en uiteraard voor de generaties die na ons komen.

bottom of page