top of page

WAT BIEDEN WIJ

UW MEUBELS LATEN MAKEN BIJ ONS, AFHALEN EN ZELF PLAATSEN
zag

Tijdelijk of langdurig tijdsgebrek om al je klanten optimaal te kunnen bedienen, gebrek aan de juiste machines of middelen, te hoge loonkost om iemand in dienst te nemen...dan kan je je kastonderdelen (deels) bij ons laten maken en zelf het maatwerk plaatsen bij klanten.

 

Met behulp van een eenvoudige Excel bestand kan je alle zaagstukken doorgeven en zorgen wij voor zaagwerk, kantenband en/of freeswerk. Dit alles in samenspraak met uw vooropgestelde wensen.

 

Met ons machinepark kunnen we grote hoeveelheden verwerken en zorgen wij voor een korte leveringstijd.

UW MEUBELS ZELF MAKEN BIJ ONS

Steeds meer meubelmakers wagen de stap om zelfstandig ondernemer te worden. Atelier Vercruysse deelt zijn werkplaats met zijn volledig machinepark.

 

(Startende) ondernemers die hun eigen projecten willen realiseren in een professionele omgeving zonder eigen inbreng van aankoop/huur werkplaats en machinepark kunnen bij ons terecht.

 

Naast het gebruik van de werkplaats en het machinepark kan je ook terecht voor advies en ondersteuning voor jouw te realiseren projecten.

Eveneens is er de mogelijkheid om opslagplaats te huren en materialen bij ons aan te kopen.

HUUR OPSLAGPLAATS
AANKOOP MATERIALEN
multiplex

Bij plaatsgebrek kan u tijdelijk of langdurig opslagplaats huren.  Je kiest zelf de hoeveelheid ruimte die je nodig hebt en voor hoelang. Er kan gemakkelijk in- en uitgeladen worden door gebruik te maken van onze heftruck.

Je kan jouw te verwerken materialen bij ons bestellen en laten leveren. 

bottom of page